Det er travle tider og mye å holde styr på.

I vår bedrift er jula høydepunktet.

Det er lett å forstå når man kikker innom butikkene våre. Alt vi ellers gjør, det gjør vi også nå. Stemningen er høy og vi preges av mengden med ordrer. Dagene strekkes i begge ender. Det er mange flinke medarbeidere som står på. Jeg tar av meg hatten… Jeg vet hva som kreves.

Noen arrangementer er større og noen mindre.

Brylluper har en liten pause, fødselsdager er når de er – jubileer likeså. Topp det med alt som er tenkelig av anledninger, så er vi halvveis.  At noen har det travlere en andre, eller på en annen måte, er vel ikke helt feil å si. Event- avdelingen vår som ledes av Torbjørn Åkeson har topper året rundt. Desember er intet unntak for Tobbe, og et av eventene bør nevnes spesielt, – Alt kan ikke være generelt.

Nobel Fredspris er den mest prestisjefylte pris som deles ut.
Jeg har hatt vett nok til å sende meldinger til Torbjørn i årevis før vi ble partnere i Flower. Det er en glede å gratulere fra bloggen.  ”Prikkfritt” er et deilig ord å bruke når alt stemmer perfekt. Estetikken, blomstene, romtilpassingen, valget av blomster, når formarbeidene tilpasses anledningen, prisvinnerne og Oslo Rådhus ved vert og ordfører Marianne Borgen. Det var en krevende oppgave. Oslo Rådhus har rike romdekorasjoner – fresker og skulpturer, unikt materialvalg.

Så kommer Tobbe med sitt dekoratørkorps og utsøkte blomstervalg.

Planlagt til detaljnivå, Selvfølgelig. Og alltid en ny fargeskala. Det er Tobbes ansvar at blomstene gir ramme og preg av prisvinnere og tilpasning forøvrig. Alle må kjenne sine oppgaver. Det er rom for arbeidsglede og nøyaktighet. Alle skal kunne se og føle nærvær av blomstene. Kameraene skal fange og fungere i alle øyeblikk i fra alle vinkler. Og blomstene har en viktig rolle også symbolsk. Hovedrollen for anledningen er det prisvinnere som har. Blomstene bygger opp og understreker det hele. Vi pøser på med bilder, så ser du selv.

Her kan du lese mer og se bilder fra prosjektet 

Gratulerer Tobbe, – du gjør noe for oss alle. Takk
Din venn Finn