Trendene forenes i et tropisk utrykk

Det er flere temaer som danner parallelle trender med samme utfall omtrent. Og det til tross for at det er store forskjeller. Det er stor forskjell på ørken og Caribien og et godt stykke fra Provance, men å forene og skape et eget utrykk i leken er lov. @denfranskehage inspirerer. Sjekk ut.

@denfranskehave. Det er ikke mulig å få dette til, men det er det altså at haven er fransk men Dansk. En opplevelse, la deg inspirere. Den franske sjarme finner du i bilde etter bilde. Det lov å prøve seg, lykke til!

Lavendel og blyantsypresser, Fransk stemning De luxe.

Det ser allikevel ut til at trendene forenes i et tropisk utrykk, ikke så tørt som ørken, ikke så fargerikt som Caribien og ikke så heftig som jungelen. Men saftig og energiskapende er det.

@iminhave er et eksempel på at viljen er mye og stil kan rendyrkes. Du skaper selv stilen, den kan utvides, iallfall retninger. Din hage ditt utrykk, verre er det ikke.

Også her blir planter tatt ut og inn, la deg inspisere. Gøy å se hva andre gjør. Kan de, kan jeg. Det var mammas mantra. Det har jeg hatt stor glede av. Har du lyst til å forsøke deg, er det enklere å få til i vandrende skygge enn i skarpt sollys. Start med stueplantene dine, dropp fargeglade potter. Terrakotta i alle brente nyanser gjør susen. Jeg nevner et knippe vekster som gir godt grunnlag og som er enkelt å erverve seg. Gummiplanter er supre, de liker sommertemperatur og klarer seg godt i skygge og vandrende skygge. Kaktuser er gode å ha og tåler litt mer av vanning i varmen en til vanlig. Palmer finner du sikkert en og annen av også.

Det sorte gulvet og gulfargen gjør jungelen ekte. Det er en opplevelse å følge @iminhave på instagram.

@iminhave er en eksotisk jungel og her er alt gjort om til exotisk jungel. 
Det fascinerende er at det fremstår som jungel og det med stedlige bøketrær som bakteppe. Du lærer mye ved å følge haven alle årets dager.

Sukkulenter er supre og felles for de alle er, jo flere jo bedre. Citrus frisker opp og øker den saftige følelsen av tropene. Det er et rikt utvalg av diverse planter som passer i miksen. Skap stilen selv og la deg inspisere. Sjekk ut Instagram, der finner du mange å følge som inspirerer. Mvh Finn.