Det beste med desember, er disse dagene vi nå går inn i.

 

Her er favoritt stjernen! Lett å forstå hvorfor!

Så veldig oppfinnsom er jeg ikke, oppsettet kjenner dere igjen, med Eføy og tre alpeviol så utrykket endres til minimalistisk?? Ikke helt, men enkelt i den forstand at det er lett å kopiere! Nok er et stikkord. Nedslanka bord av dekor er ikke morsomt.

Jeg elsker å forberede meg, kongler og grønt bindes som buketter, settes kjølig for å kunne være klar når du kommer. Da er det bare å montere buketten eller dekorasjonen ferdig. Tulipaner, roser og nelliker sorteres og mikses med fint tilbehør. Bukettene varieres med relativt samme utgangspunkt. Kongler ble stiftet i stille sommer uker. (satt på tråd) Vinterbukettene har en egen sjarm og ofte et langt liv. Settes kjølig, dog frostfritt.

Du kan også klare å bevare kjernen til nyttårsbordet. Bytt ut røde, med hvite blomster og buketten er så god som ny. Røde blomster sa jeg det? Ja, jeg gjorde det. Smak og behag, det er lett å si. Men utvalget er relativt begrenset, men rikt nok. Alt går å skaffe får vi noen dager på oss. Gartnere dyrker naturlig nok det som selger best.

Heldigvis trumfer tradisjon trend. Kom innom sjekk utvalget og bli overrasket hvor mye fint vi har nå.
Det er moro på jobb om dagen og jeg blir så inspirert. Jeg har fått dilla på noen stjerner i bjørkebark.
Strør de på bordet med og uten duk. Binder de sammen i lenker med tynn metalltråd.

Vi har noen konglekranser med glitter. Et stk kubbelys noen barkstjerner, og jula kan bare komme for min del. Barkestjernene får du i bokser og det er mange i boksen. Det samme med noen superlekre kongler, små delikate og anvendelige. Det er så moro med det du kan variere og gjøre selv.

Dette er en del av vår julekolleksjon. Det finnes noe for alle vil jeg tro. Og vi har litt variert utvalg fra butikk til butikk. Og bare det å få være her, kjenne duften av den mørke tunge granen, tulipaner som knitrer. Juleroser i knopp. Svibler og amaryllis. Julestjerner (tørt og varmt) og julegleder (litt kjølig og lett fuktig) Azaliaer setter du i vasken fylt med vann et par ganger i uka. Den snakker til deg. Blobb, blobb er språket. Når den holder munn er den utørst. Den er en dranker og liker det litt kjølig.

Små lys er en herlig ting og det er nyttig også.

Jeg har hengt opp nye utelys, over 1000 stykker. Dette er også våre egne. Jeg er skikkelig fornøyd, følg meg på insta for å se mer..

 

 

Krans av noblis gran og pynten er ymse, litt leftovers. Kan vi ikke si sjarm da? Det er jo noe.
På bildet av den lysende Pergula skimter du en krans av eføy. Pyntet eller upyntet,
det blir ditt valg.Litt inspirasjon til en borddekorasjon. En lav skål, oasis-grønt og blomster.  Øvelse gjør mester.
Du er hjertelig velkommen innom for å kikke. Vi er vant til å ha besøk. Vi hjelper deg så sant vi kan.

Obs !!
Og sende blomster innenbys, utenbys og stort sett hele verden, går greit. Vær litt tidlig ute med det.

Se vår lekre hjemmeside her!
Velkommen. Finn