Jeg har noe å meddele. En for meg god nyhet

Som dere har observert så har jeg  #interflora og #interfloranorge på min Instagramkonto. Det har jeg hatt siden starten for snart 5 år siden (her tar jeg en sjanse) det er et langt forhold vi snakker om, lengre en langt om du henger med.
Gjør det, jeg har noe å meddele. En for meg god nyhet.

Først må vi tilbake i tid.
Mine besteforeldre startet blomsterutsalg fra gartneriet og da må vi over 100 år tilbake i tid. Senere ble det butikk, et flott lokale i storgaten i Horten som min tante og onkel drev og som jeg overtok i -73. Så lenge jeg kan huske var altså forretningen medlem av Interflora. De har en logo som er en like sterk merkevare som Coca -Cola. Mercur symbolet opptrer som blomsterbud. Symbolsk for hvert hjørne i verden.
Hos interflora får du hjelp til å få levert dine blomster der du ønsker, med kunnskap, kvalitet og leveringsgaranti. Det er den ene av Interfloras oppgaver.

Forretningene er altså medlemmer av denne fantastiske organisasjon. For medlemmene, altså blomsterhandlere som meg, er betydningen mye større. Interflora driver opplæring på flere plan. Det er her jeg lærte å drive butikk. Det satt langt inne og veien var lang. Interflora var «Business krykker» Jeg lærte heldigvis.

Gå inn på #interfloranorge og du vil finne inspirasjon fra over 400hundre medlemmer.

#interfloranorge er et inspirerende sted, her ser du en av mange buketter med særpreg.

Norgesmesterskapet i blomsterdekorering er det Interflora som har fått opp og stå, fjellstøtt. Har jeg deltatt ?….Ja, men aldri i tet. Heder og ære har det blitt og moro har det vært. Jeg har jo klart å kvalifisere meg via fylkeskonkurranser, det er da noe.
Men toppen nådde jeg ikke. De færreste gjør det. Konkurransen er hard, men for alle oss andre har det vært læring på flere nivåer og vi er mere en gode nok.

Med hånden på hjertet, kan jeg si at kunnskapsnivået aldri hadde vært så høyt uten Interflora. Jeg er beæret med æresmedlemskap og fagpris. Det smaker»fugl»

Vakker sommerkrans, vi hjelper deg til å finne blomster som gir utrykket det du ser for deg.

Vi kan vel si at jeg har vært «forlovet» med Interflora i 47 år, uten tanke om og «slå opp». Nå er «forholdet» formalisert og merkevaren «Finn Schjøll» er endel av Interflora. Intensjonen er å styrke og ivareta kundenes interesser. Interflora butikkene som du finner over hele landet, er til for deg. Dette fordi vi elsker blomster og mennesker, vise hva vi kan, og ja, vi kan. Selvfølgelig får du bunten hos oss, men vi har så mye mer å vise deg.

Pionsesongen er snart over for nå, men er det mulig å finne et eller annet sted, gjør vi et forsøk for deg.

Vi er der når du virkelig trenger oss og når gleden skal deles. Vi er smertelig klar over hvor hard konkurransen er. Med deg på laget skal vi overraske og glede. Vi vil lete frem blomster og planter du ikke var klar over eksisterte. Det helt ekstra skal vi strekke oss etter. Det betyr at vi tar sommeren og tenker oss om på. Det kommer til å komme en kolleksjon på den ene eller andre måten. Et skritt av gangen er en metode jeg får mer og mer sans for.

GLED DEG, DET GJØR JEG.

Ha en riktig fin sommer venner, kos dere i varmen og sola. Jeg er tilbake med bloggen tidlig August. Mvh Finn